28 februari 2015
15:00

Kållered SK DJ

Referat: Jitex U - Kållered SK DJ

Första träningsmatchen och det var lite nervöst bland tjejerna innan matchen inför första uppgiften tillsammans. Men den släppte snabbt när matchen kom igång och vi började rulla boll genom lagdelarna. Trots motvind i första halvlek har vi ett stabilt bollinnehav och vi visar upp ett mycket bra passningsspel. Dock har vi till en början lite svårt att komma igenom Kållereds försvar, vi rullar bollen bra genom försvar och mittfält men hittar inte riktigt insticken i djupled. Kållered försvarar sig också bra och det dröjer fram till ca 25 minuter på klockan innan vi kan ta ledningen efter ett genombrott följt av en kanon i nättaket.
Vi gör några byten efter 30 minuter och redan 2 minuter senare leder ett fint samspel till att en av inhopparna sätter 2-0 på en bredsida bredvid målvakten.
Bara beröm till tjejerna i halvlek men vi vill också att vi skall våga gå lite mer i djupet när vi har bollen. Något som tjejerna tar fasta på och i andra halvlek har fortsatt stort spelövertag. Vi har många fina kombinationer framme vid Kållereds straffområde men får inte riktigt träff på bollarna i sista momentet alla gånger eller så smiter bollen utanför stolpen.
Vid två av tillfällena lyckas vi dock riktigt bra och kan bryta igenom efter bra samspel och placera in både 3-0 och 4-0, och bollen var inne i mål ytterligare någon gång men då var det redan avblåst för offside.
Summerat så gör vi en riktigt bra första match, Kållered får inrikta sig på försvarsspel medan vi visar prov på ett bra passningsspel redan så här tidigt i träningsmatcherna. En mycket bra början tjejer!